2018-2019 m.m. projektai

My classroom

Mano klasė

Babtų gimnazijos 4b klasės mokiniai su mokytoja Jurgita įsijungė į eTwinning projektą „My classroom“ (mano klasė). Tai trumpalaikis projektas, kuriame dalyvavo Lietuvos, Lenkijos, Turkijos, Rumunijos, Bulgarijos mokyklos. Projekto metu buvo siekiama skatinti mokinių smalsumą, norą pažinti šalių partnerių mokyklinį gyvenimą, tobulinti mokinių anglų kalbos žinias,  IKT naudojimo galimybes. Kiekvienos šalies dalyviai nuotraukomis, piešiniais apibūdino savo mokyklą, mokyklos erdves, veiklą pamokų ir pertraukų metu. Projektas skirtas įvairaus amžiaus vaikams.

       Visas veiklas įgyvendindavome dirbdami drauge, grupėmis, po vieną. Projekto metu  buvo lavinamos bendrosios, socialinės ir IKT kompetencijos. Veiklos mokinius paskatino ir motyvavo kūrybinei, bei ugdomajai veiklai, sudarė galimybę bendrauti ir bendradarbiauti su bendraamžiais. Projektas itin lengvai pritaikomas bet kurioje šalies mokykloje, klasėje, bendruomenėje.

    Projekto metu vykdytos įvairios veiklos, lavinamos bendrosios, socialinės ir IKT kompetencijos.  Veikla buvo integruojama į visas mokomųjų dalykų pamokas, bei popamokinius užsiėmimus.

Mokiniai noriai ir aktyviai dalyvavo visose veiklose. Džiaugdavosi savo, kitų projekto partnerių parodyta veikla. Mokiniams tai puiki galimybė susipažinti su kitų šalių mokyklomis, klasėmis, aplinka ir palyginti su sava mokykla, klase. Nors nepavyko suderinti laiko „gyvam“ susitikimui, vaikams daug džiugių emocijų suteikė šokis, kurį nufilmavome ir nusiuntėme partneriams. 

 

Mokiniai reflektuodami aptarė  projekto iššūkius, išgyventas malonias akimirkas. Išsakė savo mintis ir pasiūlymus būsimiems projektams.


Privacy Policy
Mokytojos Jurgitos Kuskevičienės svetainė